Hvem er vi?

Tandlæge Lene Marquardsen

Tandlæge Lene Marquardsen

Uddannet på Københavns Tandlægehøjskole i 1978. Har været medejer af klinikken siden 1982 og inden dette ansat på klinikken fra 1979. Arbejder med alle aspekter af tandlægefaget såsom almen tandpleje, kosmetisk tandpleje, parodontologi, børnetandpleje, krone- broarbejde incl. implantatkroner samt aftagelig protetik.

Tandlæge Sabine Lauge Olsen

Tandlæge Sabine Lauge Olsen

Uddannet på Københavns Tandlægeskole i 2003. Har været medejer af klinikken siden marts 2012. Sabine arbejder med alle aspekter af tandlægefaget såsom almen tandpleje, kosmetisk tandpleje, parodontologi, børnetandpleje, krone- broarbejde incl. Implantatkroner og aftagelig protetik.

Tandlæge Gry Kruuse

Tandlæge Gry Kruuse

Uddannet på Københavns Tandlægeskole i 2012, og inden da uddannet tandplejer. Har været medejer af klinikken siden juni 2023. Gry har arbejdet i både børne- og voksentandplejen og har erfaring med alle aspekter af tandlægefaget, såsom almen tandpleje, kosmetisk tandpleje, parodontologi, børnetandpleje, krone-/broarbejde incl. implantatkroner. Ved fremstilling af aftagelig protetik har jeg et tæt samarbejde med en klinisk tandtekniker, for at sikre at du er i de bedste hænder.

Tandplejer Konni Olsen

Tandplejer Konni Olsen

Ansat på klinikken siden 2000. Uddannet fra Skolen for klinikassistenter og Tandplejere i København 1981. Yder alle former for tandplejeropgaver, dvs.: Klinisk undersøgelse af tænder og tandkød incl. røntgenoptagelser. Laver tandrensning, parodontosebehandling og små fyldninger. Udfører tandblegning og bidskinnebehandling. Udfører tilvænningsbehandling på småbørn. Laver forsegling af tænderne.

Klinikassistent Dorthe Hampen

Klinikassistent Dorthe Hampen

Ansat på klinikken siden 1987. Receptionsarbejde incl. Bogføring, rykkerkørsel og tilkald. Assistance ved stolen.

Klinikassistent Cecilia Faxholm Nielsen

Klinikassistent Cecilia Faxholm Nielsen

Ansat på klinikken siden 1998. Assistance ved stolen. Ansvarlig for kontrol af teknisk udstyr. Ansvarlig for hygiejne samt implementering af nye nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR).

Klinikassistent Iben Hartvigsen

Klinikassistent Iben Hartvigsen

Ansat på klinikken siden 2008. Receptionsarbejde incl. bogføring. Ansvarlig for vareindkøb. Assistance ved stolen.

Klinikassistent Mai-Britt Hedengran

Klinikassistent Mai-Britt Hedengran

Ansat på klinikken fra 2022. Assistance ved stolen, arbejde i sterilisation og reception.